FAQ

Home

FAQ

Heb je een vraag in gedachten?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste functies die mijn restaurantwebsite moet hebben?
Een effectieve restaurantwebsite moet een aantrekkelijk ontwerp hebben, een up-to-date menu, een online reserveringssysteem, contactinformatie, locatie met kaart, klantenbeoordelingen, een fotogalerij van gerechten en het interieur, social media links, en een sectie over het verhaal van het restaurant en het team.
Hoeveel kost het om een restaurantwebsite te laten maken?
De kosten kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de website en de functies die je wilt opnemen. Een basiswebsite kan enkele honderden euro’s kosten, terwijl een meer geavanceerde website met aangepaste functies meer tijd kost om te maken, vraag vandaag nog een gratis offerte aan.
Hoe lang duurt het om een restaurantwebsite te ontwikkelen?
De ontwikkeltijd kan variëren van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de complexiteit van de website en de snelheid waarmee de benodigde materialen (zoals menu-informatie en foto’s) worden aangeleverd.
Kan ik mijn eigen foto's en logo gebruiken op mijn website?
Ja, het is zelfs aan te raden om je eigen foto’s en logo te gebruiken om een unieke en herkenbare merkidentiteit te creëren voor je restaurant.
Kan ik het menu van mijn restaurant gemakkelijk bijwerken op mijn website?
Ja, met onze gebruiksvriendelijke website builder bieden we de mogelijkheid om menu-items eenvoudig aan te passen.
Heb je nog vragen? Neem contact met ons op

De specialist in websites voor restaurants en horecabedrijven

Gratis website offerte

Kom in contact voor een kennismaking

Ons team staat gereed om jouw concepten werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om een nieuwe website, een online marketing campagne lanceren of aantrekkelijke content produceren, we beschikken over de nodige kennis en ervaring om van jouw project een succes te maken.

Gratis offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Omschrijf de wensen van je nieuwe website